BOA opleiding praktijkgedeelte individueel

Heeft u moeite met het behalen van het BOA diploma en hebben examenvrees en faalangst de overhand? Of bent u herhaaldelijk gezakt voor het praktijkexamen en vindt u het vervelend als anderen meekijken terwijl u oefent? Dan hebben wij een speciale training met een heel persoonlijke aanpak. Hierbij worden alle rollenspellen tot in de puntjes geoefend en technieken aangeleerd om met examenstress om te gaan. Hierdoor kunt u vol vertrouwen en ontspannen het examen afleggen. Inmiddels hebben heel wat kandidaten dankzij onze training het examen weten te behalen.

BOA training voor mensen met faalangst en/of examenstress

Het praktijkexamen voor Buitengewoon opsporingsambtenaar kan zorgen voor stress en faalangst. Ervaren in het vakgebied of niet: dit kan ervoor zorgen dat u blokkeert en zakt voor het examen.

Om de kans van slagen te vergroten, heb ik samen met collega Rob Koelink methodieken ontwikkeld die faalangst en spanning voorafgaand aan en tijdens het examen voor een groot gedeelte wegnemen.

We bieden deze training zowel individueel als in groepsverband aan. Afhankelijk van de wensen kan dit in één, twee of drie dagdelen of twee volle dagen. Alle praktijkoefeningen worden op alle aspecten van de exameneisen in één dag of twee dagen getraind. Tijdens deze dag/dagen worden ook de methodieken aangeleerd om de faalangst en examenstress tegen te gaan.

Deze training bracht veel cursisten het gewenste resultaat: het diploma!